Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack
Foelg partierne live paa din android smartphone: Live Chess App

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Gå til online booking her

Runderapport 1. runde

27-07-2013 19:13

Så er Politiken Cup 2013 i gang. Jeg er som sædvanlig kommentator til denne turnering. Denne gang er det så ikke kun stævnets tilskuere der har "fornøjelse" af mine kommentarer. Som noget nyt er der LIVE fra kommentatorlokalet under hele runden, således at man også ude i landet kan følge med. Hvorledes (og om) dette ”set up” virker, ja det ved vi først når turneringen er færdigspillet.

Undervejs i turneringen vil jeg hver dag skrive et referat af runden, og partikommentarerne er som sædvanlig helt uden computeranalyser, hvorfor de ligeledes som sædvanlig skal opfattes med al mulig skepsis. Mine kommentarer er et spejl af hvad publikum og jeg finder ud af i kommentatorlokalet, og sandheden om partierne skal man ikke finde her.

Det er jo sjældent der er de store overraskelser i 1. runde, og på LIVE brætterne blev der gjort næsten rent bord, - det vil sige at de 26 bedste spillere i turneringen alle vandt deres første parti, og først på bræt 27 måtte FM Igor Teplyi afgive ½ point mod FM Daniel Andersen!
 
Et par af de helt hårde drenge vandt kun med yderste besvær. Veteranen Tom Skovgaard sprællede fint mod Stormester Hrant Melkumyan fra Armenien, men til sidst måtte Tom ned. 
 

GM Hrant Melkumyan - Tom Skovgaard
 
Også den unge italienske Stormester Sabino Brunello (dejligt navn) vandt fuldstændig mirakuløst mod svenskeren Ranby med Tårn og Løber mod Tårn og 4 fuldfede bønder! Først vandt han de 4 bønder én efter én, og derefter vandt han slutspillet med T+L mod T.
 
I morgen søndag er den eneste dag hvor der spilles 2 runder, den ene kl. 09:00 den anden kl.16:00. På mandag spilles 4. runde kl. 13:00.
 

Program


Poltiken Cup 2013

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript