Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack
Foelg partierne live paa din android smartphone: Live Chess App

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 
 

Priserne i 2012 bliver:

Enkeltværelse inkl.
 Morgen Buffet 640 kr.
Enkeltværelse med
fuld pension 970 kr.

2 sengs værelse inkl.
Morgenbuffet 820 kr.
2 sengsværelse med
fuld pension 1460 kr.

Gå til online booking her.

Runderapport 9. runde

04-08-2012 18:47

Det var desværre en rigtig dårlig runde for vores bedste danske spillere i dag. Der var 2 lyspunkter: IM Jakob Vang Glud holdt let remis med de sorte brikker mod den stærke serbiske Stormester Markus. Flot af Jakob, og med en gevinst i sidste runde i morgen skulle der være basis for en GM-norm. Lad os nu først lige se sidste rundes modstander. Det andet lyspunkt var at Jacob Carstensen holdt remis mod GM Schandorff, og dermed skaffede Jacob sig sin anden IM norm. Tillykke herfra!

Sune tabte desværre topopgøret mod Hector. Sune gik ”all in” og vi troede naturligvis på det hvide angreb. Sune ofrede en officer for stærkt angreb, men et eller andet gik galt. 


Stillingen efter 23.-, f6
 
Vi forstod ikke rigtigt 24.c6? Sune må have overset et eller andet. 24. Sc4! med uklart spil. I fortsættelsen kom de sorte lette officerer i spil og Sune måtte opgive. Hector er ALTID god i Politiken Cup!
 
Allan havde hvid mod Timman og denne valgte at spille siciliansk. Der opstod en meget kompleks stilling, men det var vores fornemmelse at sort havde det mest bekvemme spil. Allan fik aldrig angrebschancer, og omkring tidnøden blev Allan udspillet og den hollandske veteran kunne notere et helt point på tavlen.
 
Aagaard viste klassen og udspillede Jacob Aabling-Thomsen. Aagaard demonstrerede efterfølgende partiet i kommentatorlokalet, og vi lærte alle meget!
 
IM Jens Kristiansen og IM Simon Bekker-Jensen tabte desværre også til betydeligt højere ratede Stormestre.
Lidt længere tilbage var der et grimt tilbageslag for Bjørn Ochsner som desværre tabte til tyskeren Schlecht. Unge Rasmus Svane imponerede endnu engang. Efter tabet i går mod Sune Berg rejste han sig igen og vandt sikkert over veteranen Claus Rossen. Rasmus må være meget tæt på en IM norm!
 
Danske Thomas Schou Moldt havde spillet sig pænt frem i turneringen, men i dagens runde fik han grimme tæsk af den svenske Stormester Brynell.
 

GM Ivan Cheparinov (foto: thv)

Helt i toppen af turneringen vandt den bulgarske GM Cheparinov et flot parti over IM Bulski fra Polen, og Cheparinov bejler nu voldsomt til turneringssejren!
 
Tak for mange kommentarer, - de kan stadig gives på: perandreasen@sol.dk

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

Sponsorer


DHTML Menu By Milonic JavaScript