Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack
Foelg partierne live paa din android smartphone: Live Chess App

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 
 

Priserne i 2012 bliver:

Enkeltværelse inkl.
 Morgen Buffet 640 kr.
Enkeltværelse med
fuld pension 970 kr.

2 sengs værelse inkl.
Morgenbuffet 820 kr.
2 sengsværelse med
fuld pension 1460 kr.

Gå til online booking her.

Runderapport 4. runde

30-07-2012 19:35
De danske Stormestre klarede sig godt i dag. Sune Berg vandt sikkert over WGM Cherednichenko, og demonstrerede efterfølgende partiet i kommentatorlokalet.
 
Schandorff var oppe mod den højestratede Malakov, og det blev til en hurtig remis ved trækgentagelse. (se partiet)  Et glimrende resultat for Schandorff. Allan Stig havde sort mod GM Marcus og forsvarede sig med modtaget Dronninggambit. Vi mente at den serbiske Stormester stod lidt bedre det meste af vejen, men Allan forsvarede sig sejt og remis blev resultatet. (se partiet)

Jacob Aagaard spillede efter eget udsagn forkert i åbningen, men alligevel fik han en udmærket stilling da GM Dreev ikke spillede det bedste. Efter hård kamp blev også dette parti remis. (se partiet) Den sidste danske OL spiller Jakob Vang Glud tabte desværre til GM Sokolov. Det så rimeligt stilrent ud, men efter partiet demonstrerede Jakob i kommentatorlokalet at han sikkert havde gode chancer undervejs. (se partiet)
 
IM Jens Kristiansen spillede remis mod GM Hillarp-Persson, og undervejs mente vi oven i købet at Jens stod fint. Vi kiggede noget på 41,-Tf1 og mente at Jens havde de bedste chancer. (se partiet) Jacob Carstensen gjorde det også godt med en sikker remis med de sorte brikker mod den stærke græske Stormester Halkias. (se partiet)
 
På bord 2 vandt GM Cheparinov i strålende stil over GM Danielsen. Undervejs troede vi egentlig at den islandske stormester stod udmærket, men så spillede bulgareren pludselig 20. f5!, exf5 21.g4!! 
 

....og angrebet rullede uimodståeligt frem. Vi kiggede meget på det parti, men vi fandt ikke noget forsvar for sort.
 
Igen i dag var de bedste danske spillere samt IM Mads Andersen tilstede i kommentatorlokalet, og det gav som sædvanlig en god stemning samt en meget livlig debat! Tak for det.
 
Kommentarer, ris og ros er velkomne på: perandreasen@sol.dk

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

Sponsorer


DHTML Menu By Milonic JavaScript