Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack
Foelg partierne live paa din android smartphone: Live Chess App

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 
 

Priserne i 2012 bliver:

Enkeltværelse inkl.
 Morgen Buffet 640 kr.
Enkeltværelse med
fuld pension 970 kr.

2 sengs værelse inkl.
Morgenbuffet 820 kr.
2 sengsværelse med
fuld pension 1460 kr.

Gå til online booking her.

Runderapport 3. runde

29-07-2012 21:40

 Igen i 3 runde blev vi vidner til en masse god skak. Den første store overraskelse var at den russiske Stormester Romanov blev rullet fuldstændig af tyskeren Colpe. Vi kiggede ikke så meget på partiet undervejs, men det så overbevisende ud.

Bjørn Møller Ochsner spillede et meget spændende parti mod den bosniske Stormester og verdensstjerne Sokolov. Vi kiggede meget på partiet undervejs, og vi troede egentlig at Bjørn stod glimrende. 

 

Stillingen efter 27. -, La8 
 
Vi mente at 28. La6? var tvivlsomt.  Bedre er sikkert 28. c4! med planen c5 (Olav Dalsgaard Larsen) med fuldstændig uklart spil. I fortsættelsen kæmpede Bjørn fint, men han måtte desværre ned til sidst.
 

GM Ivan Sokolov (foto: thv)

Poul Rewitz ydede god modstand mod GM Marcus og det samme gjorde Jakob Aabling-Thomsen mod GM Cheparinov, men til slut måtte begge vores helte ned.
 
GM Dreev var slemt på spanden mod WGM Anna Rudolf, men i Dreevs tidnød blev den unge kvindelige Stormester snydt så vandet drev, og pludselig var tårnslutspillet fuldstændig tabt!
 
Den bedste danske spiller Sune Berg skuffede fælt ved at spille en hurtig remis mod Lars Aaes Nielsen. Sune var åbenbart ikke tilfreds med åbningen og tilbød remis.
 
De øvrige danske topspillere gjorde det godt og vandt pligtsejre. Det betyder at både Schandorff, Aagaard, Allan Stig og Glud alle har maksimum 3 point. Glud serverede en gang ferieskak, og sejren mod Hans Henrik Grand virkede ikke overbevisende.
 
IM Jens Kristiansen og FM Jacob Carstensen har også begge maksimum 3 point.
 
Mange tilskuere i kommentatorlokalet i dag og den sædvanlige gode stemning. Dejligt at de bedste danske spillere møder op og ”spiller med”!
 
Vi ser frem til 4 runde i morgen hvor turneringen for alvor starter, når de bedste møder hinanden!

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

Sponsorer


DHTML Menu By Milonic JavaScript