Politiken Cup

Tabel
Parringer
Stilling
Rating grupper
Partier
Videoer

Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Priser : 1. nat.

Enkeltværelse med
morgenmad   610 kr.

2 sengsværelser med
morgenmad 370 kr. pr. person

Enkeltværelse med
fuldpension 930 kr.

2 sengsværelser med
fuldpension 690 kr. pr. person. 

Book værelse

Hector i hopla

02-08-2011 16:41

Med fejende faner og klingende spil bragte dens svenske GM Jonny Hector sig alene i spidsen for Politiken Cup med maximum 5 point. Hector spillede et brag af et parti mod den stærke tyske GM Daniel Fridman. Hector spillede en af sine specialvarianter i Caro-Kann. Og som det er set adskillige gange under dette års turnering, så har den sorte fattigmandsåbning svært ved at klare sig.
   Hector ofrede en officer for åbne linjer og spil mod den sorte konge. Fridman blev nødt til at give officeren tilbage, hvorefter Hector først pressede den sorte konge ud på randen, og derefter forfulgte han den sorte majestæt ned til 8. række, hvor der overhovedet ikke var forbindelseslinjer til de sorte forsvarstropper. Hectors gevinst lagde sig med det samme ind som en af favoritterne til Quality Chess" Best Game Prize.
   Hector plejer i øvrigt at starte Politiken Cup som lyn og torden. Sidste år åbnede han også med 5/5 og i 2009 sågar med 6/6.

Hectors gevinst var et glansparti, og publikum i kommentatorsalen kvitterede ved, at de næsten ikke gad at interessere sig for andre toppartier. Dog blev GM Peter Heines meget profesionelle håndelag mod GM Romanisjin bemærket. "En dag på kontoret" for den danske ratingfavorit, der tilslutter sig rækken af stærke spillere på 4½ point

Partier / Games

   Politiken Cup
   Blitz

Simul
   Mads Andersen
   Sune Berg

Online betaling

Betal indskudedet online

Betaling

Sponsorer

DHTML Menu By Milonic JavaScript