Politiken Cup

Tabel
Parringer
Stilling
Rating grupper
Partier
Videoer

Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Priser : 1. nat.

Enkeltværelse med
morgenmad   610 kr.

2 sengsværelser med
morgenmad 370 kr. pr. person

Enkeltværelse med
fuldpension 930 kr.

2 sengsværelser med
fuldpension 690 kr. pr. person. 

Book værelse

Runderapport: 3. runde

31-07-2011 21:37

3.runde bød på et par enkelte overraskelser, men generelt sidder favoritterne rigtig godt fast i toppen af tabellen. Den danske superstjerne Peter Heine har virket ret overbevisende. Jacob Carstensen fik ikke mange chancer i dagens parti, og Peter afsluttede smukt. Vi mente dog i kommentatorlokalet, at Jacob skulle have spillet 22. -, exf4! i stedet for 22. -, Sxf4. Hvad gør Hvid ved det?
Sune Berg Hansen vandt med en skoleskakfinte og har nu også maksimum 3 point!

Unge Rasmus Svane spillede et glimrende parti mod den stærke tyske stormester Fridman. I kommentatorlokalet foreslog jeg 25. Ka2! med planen 23. Sd4! og Hvid står godt. Vi fandt i hvert tilfælde ikke noget afgørende for Sort, og partiet havde været helt åbent. Rasmus spillede noget andet og blev efterhånden overspillet, men efter hård kamp!

De danske overraskelser i denne runde var to remiser til Karsten Larsen mod GM Hammer og Johnni Veng mod GM Krasenkow. Begge endda med de sorte brikker og efter hård kamp. Strålende! Også Tom Petri spillede fint mod den russiske stormester Savchenko, men i russerens stærke tidnød spillede Tom for hurtigt og fandt ikke det bedste med tab som resultat.

Lidt længere nede i rækkerne tabte Bjørn Oschner helt unødvendigt til den bulgarske stormester Petrov. Igor Teplyi vandt igen og har nu maksimum 3 point, men dog i et parti hvor vi mente, at begge spillere spillede unøjagtigt. I morgen får Igor så en af de helt hårde drenge; spændende at se om vores IM-aspirant kan holde dampen oppe.

Billede: Heine vs. Carstensen

Partier / Games

   Politiken Cup
   Blitz

Simul
   Mads Andersen
   Sune Berg

Online betaling

Betal indskudedet online

Betaling

Sponsorer

DHTML Menu By Milonic JavaScript