Politiken Cup

Tabel
Parringer
Stilling
Rating grupper
Partier
Videoer

Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Priser : 1. nat.

Enkeltværelse med
morgenmad   610 kr.

2 sengsværelser med
morgenmad 370 kr. pr. person

Enkeltværelse med
fuldpension 930 kr.

2 sengsværelser med
fuldpension 690 kr. pr. person. 

Book værelse

Runderapport: 2. runde

31-07-2011 15:33

Heller ikke i 2. runde skete der de store overraskelser i turneringen. De 10 højest placerede spillere vandt rimeligt sikkert deres partier. Lidt længere nede var der et par overraskelser. Sverigesmesteren GM Tikkanen måtte afgive remis mod sin unge landsmand Philip Lindgren. Tikkanen stod sikkert til gevinst i tårnslutspillet, men Lindgren spillede det meget aktivt og fik fortjent remis.

Philip Lindgren

GM Rapport fra Ungarn stod knusende godt mod Jens Jørgen Christiansen fra Nørresundby, men ungareren slappede af og den seje nordjyde forsvarede sig godt. Da ungareren tilbød remis var det vist sidste chance for at få points i det parti ;-)
   IM Mads Andersen havde sort mod Niels Skou, og det var et mirakel at Mads slap fra det med remis i behold. Skou spillede virkelig godt i store dele af partiet, og da han kunne have snøret sækken med 58.Tb2! som foreslået af Per Skjoldager, ja da gik han fejl med 58.f3?! hvorefter Mads fik chancer. Mads spillede fortsættelsen smart og Skou måtte til sidst give remis. Det var tæt på, men ikke godt nok!

  Længere tilbage bemærkede man, at 12-årige Jesper Thybo vandt over FM Nikolai Skousen!

Jesper Thybo

   Igen i dag var der mange spillere og tilskuere i kommentatorlokalet, og som sædvanlig havde det oplagte publikum mange gode og sjove forslag!
   I 3. runde får de bedste spillere meget bedre modstand, og det plejer at være her, at de bedste kommer til at afgive points. 3. runde spilles jo allerede om en halv time. Referat af runden senere i aften her på siden.

Partier / Games

   Politiken Cup
   Blitz

Simul
   Mads Andersen
   Sune Berg

Online betaling

Betal indskudedet online

Betaling

Sponsorer

DHTML Menu By Milonic JavaScript