Politiken Cup

Tabel
Parringer
Stilling
Rating grupper
Partier
Videoer

Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

 

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Priser : 1. nat.

Enkeltværelse med
morgenmad   610 kr.

2 sengsværelser med
morgenmad 370 kr. pr. person

Enkeltværelse med
fuldpension 930 kr.

2 sengsværelser med
fuldpension 690 kr. pr. person. 

Book værelse

Mads under uret

29-07-2011 22:03

”Er han lige så god som Bent Larsen?”

   Et meget naturligt spørgsmål fra en skakinteresseret ca. 60-årig tilskuer, der stoppede op, da han så den 16-årige Mads Andersen spille simultan mod 20 modstandere på Københavns Hovedbanegård. I modsætning til de foregående år foregik simultanforestillingen ikke i afgangshallen, men derimod ”under uret”, hvor der forbløffende nok blev observeret færre forstyrrelser end set og hørt tidligere.

   Mads spillede åbningerne hurtigt, men måtte siden tage nogle ordentlige tænketure mellem træk 20 og 30. Et par prekære stillinger blev reddet, men at det skulle gå galt mod den talentfulde Martin Haubro fra BMS lå længe i kortene – og det nederlag kunne Mads ikke forhindre. Det blev i øvrigt det eneste. Derudover måtte den unge internationale mester fra Skanderborg afgive syv remiser mod Anders Bay, Søren Holm Jensen, Martin Percivaldi, Birger Madsen, Morten Jannik, Jan Kargaard Jensen og Leonard de Freitas. Slutresultatet blev herefter 15½-4½ til Mads Andersen, og med hensyn til den udlovede biografbillet til Fischer-filmens premiere i Grand Teatret den 22. august var Martin Haubro ene om at få udbytte.

   Svaret på den interesseredes indledende spørgsmål mangler vi da: ”Det vides ikke. Endnu!” lød det fra en jævnaldrende skakspiller, der fulgte skakspillet på sidelinjen. For dem var der nemlig også mange af, men de uindviede var trods alt flest.

Partier / Games

   Politiken Cup
   Blitz

Simul
   Mads Andersen
   Sune Berg

Online betaling

Betal indskudedet online

Betaling

Sponsorer

DHTML Menu By Milonic JavaScript