Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Runderapport 10. runde

02-08-2015 16:18

 Til dagens sidste runde havde jeg igen en meget kompetent medkommentator, nemlig den svenske Stormester Tiger Hillarp-Persson. Tigeren havde spillet en hurtig remis mod amerikaneren Shankland, og derefter havde han tid til at komme i kommentatorlokalet. Tak for det Tiger!

Der var mange remisser i toppen, så derfor var der mange spillere der sluttede på 8 point, og derfor vil en korrektionsberegning afgøre hvem der vandt turneringen. Vi var forundrede over at GM Nisipeanu tog remis ved trækgentagelse mod den norske supermand GM Hammer. Se diagramstilling efter hvids 15.Kb3

Her tog man remis ved trækgentagelse Sa5-c4 osv. Vi kiggede på 15,-Le6, angrebet så farligt ud!

GM Sune spillede et fint parti mod GM Tarjan og Sune vandt sikkert. Dermed kom han op på 8 point på en delt 1. plads, men korrektionen er sikkert ikke til en topplacering.

GM Glud havde en svær sidste runde lodtrækning mod den topseedede GM Fressinet, og vores helt blev nedkæmpet, og GM Jens Kristiansen fik heller ikke point mod GM Rakhmanov. Vi mente ellers at Jens havde chancen efter 13.h3.

Her spillede Jens 13,-Sh6? Godt eller dårligt, - der skal spilles 13,-Sxe3! ;-)

Igen i år var turneringen en kæmpe succes hvor alt klappede uden de mindste problemer. Tak til Lars Henrik Bech-Hansen, Sigfred Haubro og den øvrige stab for det store arbejde med at skabe den perfekte turnering.

Per Andreasen

DHTML Menu By Milonic JavaScript