Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Sune Berg Hansen på 8 point - alligevel langt fra førstepladsen

02-08-2015 16:03

Stormester og danmarksmester Sune Berg Hansen kom med otte point op på en delt førsteplads i Politiken Cup. Og så alligevel ikke rigtig tæt på førstepladsen på grund af for svag modstand.

- Turneringen har haft et lidt irriterende forløb. Jeg starter fint med fire af fire, og det er godt, for normalt ligger turneringen dårligt i forhold til ens form. Jeg har ikke rigtig spillet de seneste tre måneder, for efter EM i Israel, der ikke gik særlig godt, og DM i Påsken er der ikke nogen turneringer herhjemme, siger Sune Berg Hansen.

- Men jeg kom aldrig rigtig op i gear. Jeg møder kun én stormester, og det er i sidste runde, så at jeg ikke vinder turneringen, men har den måske sidste plads på korrektion, det er helt fair, siger Sune.

Hvis man kludrer møder man aldrig de gode

- Jeg tabte et forfærdeligt parti til Aabling (Jakob Aabling-Thomsen i femte runde). Jeg stod godt men kunne ikke finde ud af det. Partiet mod Kristian Stuvik Holm - norsk IM - skulle jeg også have vundet (7.runde, det blev remis.)

- Hvis man vil vinde den her turnering, og det vil jeg rigtig gerne, så er der folk man skal slå. Kludrer man i det, kommer man ikke til at møde de gode, siger Sune Berg Hansen.

- Jeg tror ikke, jeg har det, der skal til, siger stormesteren i en kort, selverkendende analyse.

- Så jeg må bare banke "the local heroes", Jeg er den nulevende spiller, der har vundet flest DM, og jeg vil gerne prøve at udvide det forspring, siger han. Og tilføjer straks, at den plan ville Peter Heine kunne forpurre hvis han satsede på DM. Rekorden med antal vundne DM er på 12, sat af Erik Andersen i 1920'erne og 30'erne.

Kan jeg ikke fastholde niveauet holder jeg op

Talen falder et øjeblik på andet end skak, og Sune har forsøgt sig i det private erhvervsliv, hvor han fortsat ønsker at spille en rollet.

- I næste uge er jeg med til at stifte et selskab inden for online/marketing. Meningen er at jeg skal være selvstændig, siger Sune Berg Hansen.

- Skakligt er planen at holde niveauet; kan jeg ikke det, holder jeg op. Jeg vil gerne spille spændende steder, eller kunne vinde Politiken Cup eller DM. Der er EM for hold i Reykjavik til november.

- Jeg er klar, hvis jeg bliver udtaget, siger Sune Berg Hansen. Delt nummer et på hjemmebanen i Helsingør i den danske turnering, han så gerne vil vinde - og alligevel så langt fra førstepladsen. 

DHTML Menu By Milonic JavaScript