Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Pub Quiz vundet af unge IM'er

02-08-2015 11:39

Lørdag aftens Pub Quiz havde konkurrence af en fodboldkamp med flere deltagende stormestre, der trængte til at få rørt benene og brugt hovedet på en anden måde end blot 10 runder ved skakbrættet.

Omkring 30 deltagere havde fundet vej til konferencesalen, hvor der blev budt på spørgsmål om både genkendelse af nutidige stormestre og et foto fra VM-matchen i 1921. Nogle svære og smukke opgaver fra komponisternes arbejdsværelse og fra praktisk skak, vekslende med hvem der havde sunget hvad i musicalen Chess. Hvordan endte det samlede opgør mellem Kasparov og Karpov (fire muligheder) og hvem tabte Korchnoi ikke til i Swift 1987.

Det hele foregik på engelsk under kyndig ledelse af QM (quiz master) Tom Skovgaard, FM Per Andreasen og IA Peter Olsen.

Vi kommer ikke uden om at nævne, at ungdommen vandt quizzen. De to IM'er Mads Andersen og Rasmus Svane vandt med 20 point af 26 mulige foran Jakob Aabling-Thomsen og Michael Agermose Jensen med 19 og Jens Kristiansen og Palle Skov med 18.

Et par på papiret stærke hold gik slukørede fra quizzen. Såvel holdet Claes Løfgren og Morten Fabrin samt et skånsk hold bestående af Lars Grahn og Calle Erlandsson havde foretrukket flere spørgsmål af den type, hvor man skulle genkende Pillsbury, Capablanca og Lasker, og knapt så mange af typen hvem spillede hvid, da Shirov trak sit fantastiske Lh3.

Til de to første hold var der præmier i form af gavekort til Dansk Skaksalg.

Billeder fra pubquizzen

DHTML Menu By Milonic JavaScript