Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Runderapport 7. runde

30-07-2015 21:01

Det blev desværre en rigtig dårlig dag for danskerne i 7 runde af Politiken Cup.

GM Sune forsøgte længe at vinde over unge norske IM Stuvik Holm, men nordmanden forsvarede sig eksemplarisk og Sune måtte affinde sig med remis. Martin Haubro blev overspillet af den svenske Tiger og måtte ned, og også Jakob Aabling tabte til russiske GM Kunin.  GM Glud stod længe fuldstændig til tab mod tyskeren Kramer, men denne sløsede vildt og det lykkedes for vores helt at få et halvt point. GM Aagaard fik et heldigt ½ point. Slutstillingen er tabt som Jacob forklarede os i kommentatorlokalet. Stillingen efter 14.Td1

Sort er nordmanden Haldorsen. Man tog remis her. Sort kunne have spillet det enkle 14,-Lxc3 15.bxc3,Sxc3 16.Lxb5+,axb5 17.Txd8+,Txd8 og i næste træk spiller sort Tårnet til d1 og har en officer mere!

Hermed sluttede elendighederne for danskerne i toppen. Der var remis til GM Høi og sejre til GM Kristiansen og GM Schandorff. Schandorff fik hurtigt en overvældende stilling og vandt en kvalitet, men i fortsættelsen kludrede han flere gange og modstanderen fik et vældigt modspil. Jeg tror at det kunne være blevet remis ved evigskak, men til sidst lykkedes det vores mand at vinde. Lidt længere tilbage vandt Martin Matthiesen et fint parti og han er nu pænt med fremme i toppen med 5½ point!

GM Hammer vandt et meget indviklet parti mod den førende GM Smirin. Nordmanden stod formentlig bedst det meste af vejen, og slutangrebet virkede overbevisende. Israeleren havde det meste af partiet et Tårn stående på a6 og det var ganske ude af spil. GM Hector måtte ned mod GM Shankland, og det så ud som om at amerikanerens sejr var ganske overbevisende.  Nisipeanu vandt et tårnslutspil over Rakhmanov og Ragger udklassede Timman. Svenske IM Axel Smith havde undervejs en vanskelig stilling mod den amerikanske Stormester Naroditsky, men svenskeren kæmpede flot og holdt remis.

Per Andreasen

DHTML Menu By Milonic JavaScript