Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Intro-foredrag til ChessBase torsdag og fredag formiddag

30-07-2015 10:04

ChessBase 13 bliver introduceret forsdag og fredag formiddag af Martin Fischer fra ChessBase. Det sker i kommentatorrummet fra klokken 11.00 til 12.30 begge dage. Lidt før og efter foredraget kan man tale med Martin Fischer i Dansk Skaksalg hos Ole Knudsen i lokale C 13.

Bøger til køb - og afhentning i Dansk Skaksalg

Skaksalget har åbent fra klokken 11, og der er stadig omkring 100 bøger, som ikke er hentet af turneringsdeltagerne. Som det vil være bekendt for de fleste i turneringen, blev der i går lagt en seddel ved spillernes plads. Den seddel var et gavekort fra Quality Chess til en gave i form af en valgfri bog blandt en række udgivelser fra forlaget.

Hvis man ikke har hentet sin bog endnu, og undrer sig over hvor gavekortet er blevet af, kan man henvende sig til dommeren i det lokale, man spiller. Da sedlerne jo har en værdi af omkring 200 kroner, har flere af dommerne samlet sedlerne ind, og skrevet navn på.

- Bøgerne vil kunne hentes indtil ottende runde begynder, derefter er det for sent, siger Ole Knudsen.

Han har i øvrigt 15 bøger tilbage af Lars Schandorffs netop udgivne "The semi-slav". Bøgerne er alle signeret af stormesteren, uden at det har haft indflydelse på prisen.

Aftenens foredrag af Jacob Aagaard gav øget forhåndssalg

Onsdag aften holdt Jacob Aagaard et fint foredrag om rumfordele, space control, eller terræn - stærkt inspireret af samarbejdet med Boris Gelfand. 

Gelfands bog, som blev omtalt her på siden, blev op til foredraget totalt udsolgt. Til beroligelse oplyser Ole Knudsen torsdag formiddag, at bogen er genbestilt og formentlig ankommer allerede fredag.  

DHTML Menu By Milonic JavaScript