Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Runderapport 6. runde

29-07-2015 21:26

De bedst placerede danskere tabte desværre i dag.

GM Schandorff havde en meget svær opgave med de sorte brikker mod topseedede Fressinet, og det så ud som om at Der var tale om udklasning. Vi fandt intet for Schandorff. Jakob Aabling havde også en meget svær opgave med de sorte brikker mod GM Smirin. Så vidt jeg kunne se blandede Jakob 2 varianter sammen i dragevarianten i siciliansk, 10,-d5? virker helt forkert. Tonsvis af gange før er der spillet 10,-Sxd4 11.Lxd4,Da5 osv…. GM Carsten Høi stod sikkert fint det meste af vejen mod GM Grigoriants, men da Høi kom i tidnød spillede han forkert og måtte ned, - øv. GM Glud havde hvid mod GM Hammer og det blev en meget indviklet affære. Vi troede undervejs at vores mand havde helt styr på det, men efter 26,-exf3!

blev vi helt klar over at den unge nordmand havde helt styr på det, og der var flere veje til gevinsten.

And the good news: Martin Haubro spillede en fin remis mod GM Marin og er nu på 5 points og for første gang over 2400 i rating, og det er jo vigtigt med tanke på en fremtidig IM titel ;-)

Martin Haubro - nu over 2400 i ELO. (Foto: Sigfred Haubro)

GM Sune vandt over Tom Petri i et spændende parti. Jeg troede undervejs at Tom stod fint, men efter partiet kom Tom i kommentatorlokalet, og han mente at han havde problemer hele vejen. Med 5/6 er Sune nu tilbage i konferencesalen hvor der er sjovt at være!

GM Shankland vandt over spanieren FM Bermudez. Det var vildt indviklet, og efter partiet kom den unge amerikanske Stormester i kommentatorlokalet og gennemgik partiet med et mylder af hurtige og indviklede varianter. Der skulle virkelig spidses ører ;-) Partiet var langt fra fejlfrit, og det var befriende at høre en stærk Stormester sige, at han undervejs hverken havde set det ene eller det andet!

Dagens største overraskelse var, at unge norske IM Kristian Stuvik Holm med de sorte brikker vandt et fint parti mod GM Jones. Englænderen fedtede rundt med brikkerne og havde tilsyneladende ikke nogen klar plan. Vi kiggede meget på slutspillet og kom frem til at det var vundet for nordmanden, og langt hen ad vejen fulgte spillerne da også vores analyser.

Lidt længere tilbage begyndte de svenske Stormestre endelig at røre lidt på sig. Der var gevinster til Hillarp-Persson, Hector og Semcesen og ligeledes til IM Axel Smith.

GM Allan Stig vandt et rodet parti medens unge Percivaldi måtte ned mod GM Brunello. Jeg synes ellers at vores mand kom godt fra åbningen.

Per Andreasen.

DHTML Menu By Milonic JavaScript