Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Stor norsk tilfredshed med turneringen igen i år

29-07-2015 16:24

Norge deltager igen i år med den største ikke-danske repræsentation i Politiken Cup. 107 spillere kommer fra Norge, hvilket er omtrent dobbelt så mange som Sverige stiller med, hvilket også er ganske pænt.

En af de særdeles tilfredse nordmænd er Michael Rølvåg som er med for sjette eller syvende gang, siger han. Også sønnen Birk deltager, begge er mesterspillere, far Rølvåg med 2190. 

Jeg taler med dem og en lille kreds af deres norske skakvenner i et roligt øjeblik i baren ud på aftenen efter dagens kampe. Og der er stor ros til arrangementet.

- Jeg har spillet mange steder, også i traditionsrige turneringer som Hastings og på Kreta, men Politiken Cup er bedst, siger Michael Rølvåg, der til daglig spiller i Narvik og er rejst med fly via København.

- Her er fantastisk, det er ufattelig professionelt. God sevice, klare regler, dejligt sted... vi kommer lige fra norgesmesterskabet, hvor livesendingen ikke fungerede rigtigt - også det virker her, selv om der er over 60 brætter at holde styr på.

Nordmændene glæder sig også over systemet med ratingpræmier, som gør at alle har en reel chance for at vinde en præmie. Men er der da slet ikke noget der kunne være anderledes eller bedre?

Nordmændene tænker sig lidt om: Jo, matchen mellem Svidler og Heine, som blev spillet for nogle år siden, den slags vil man gerne se noget mere af.

Og så var skaksalget tidligere mest åbnet mens man spillede, siger en af de andre i kredsen; det var ikke så praktisk, at man kun kunne handle samtidig med at man spillede turnering.

Da jeg nævner, at skaksalget har udvidet åbningstiden, er alle glade igen.

Det er vist overflødigt at spørge om Rålvåg og venner har lyst til at komme igen næste år. 

DHTML Menu By Milonic JavaScript