Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Runderapport 4. runde

27-07-2015 19:53

Det var en rigtig god dansker dag i Politiken cup. De 2 største overraskelser var, at Martin Haubro slog GM Sebastian Maze i et fint spansk parti med angreb og det hele. Haubro viste partiet i kommentatorlokalet for et talrigt publikum. Virkelig flot.


FM Martin Haubro besejrede GM Sebastien Maze (Foto: Sigfred Haubro)

Også Jakob Aabling gjorde det fremragende med en fin sejr over den svenske Stormester Hector. Slutspillet var utroligt spændende, men det så ud til at Jakob spillede det præcist og han vandt i fin stil.
 

Jakob Aabling og Jonny Hector i efteranalyse (Foto: Sigfred Haubro)
 
Sune vandt sikkert over Christiansen Norge, Glud vandt et ikke fejlfrit parti (som han selv formulerede det) over Stormester kollegaen Carsten Høi, og Allan vandt stensikkert over Ekeberg Norge. Alle disse 3 spillere kommenterede deres partier i kommentatorlokalet.
 
Schandorff viste Stormester teknik ved at vinde et lækkert og langt slutspil over nordmanden Fossan. Tom Petri er tilbage i toppen efter en sikker sejr over Viktor Nielsen. Viktor havde til gengæld utroligt mange gode forslag i kommentatorlokalet til de øvrige partier. På den måde vandt han alligevel noget i dag.
 
5 danskere med 4/4 og 3 stk, Tom Petri, GM Allan og IM Mikkel Antonsen med 3½ point. Virkelig flot, og i morgen vil vi se mange af dem i konferencesalen.
 
I de øvrige toppartier skete der i hvert tilfælde en kæmpe overraskelse, idet den unge tyske IM Schröder sikkert nedkæmpede GM Fressinet.
 
Rasmus Thøgersen kæmpede længe heroisk mod GM Hammer, men nordmanden viste ingen nåde og Rasmus måtte ned.
 
I de øvrige toppartier vandt de øvrige udenlandske favoritter alle.
 
Per Andreasen.

DHTML Menu By Milonic JavaScript