Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

 

Runderapport 3. runde

27-07-2015 00:01

Igen i 3 runde var der en del overraskelser i toppen. 

 
GM Hammer måtte med de hvide brikker affinde sig med remis mod tyskeren Buchal, endda efter at have haft en klart bedre stilling. Dagens største overraskelse var dog at GM Jones tabte til sin unge landsmand Haria, i et parti hvor det så ud som at Stormesteren blev udspillet i sin egen tidnød.
 
Ravi Haria - Dagens største overraskelse i Konferencesalen (Foto: Sigfred Haubro)
 
Svenskeren Dolk blev hurtigt tilbudt remis af den russiske GM Grigoriants, og det var den unge svensker selvfølgelig med på.
 
Rasmus Thøgersen, Skive vandt i fin stil over IM Carlstedt og har nu 3 points! GM Allan spillede remis mod tyskeren Hinrichs efter heroisk kamp, og det skete fra et tårnslutspil der i lang tid var fuldstændig tabt for Allan.
 
De øvrige danske Stormestre i toppen vandt planmæssigt, Sune stilrent, Lars Schandorff ret let efter at kvindelandstræner Thomas Schou-Moldt var gået helt forkert i åbningen. Efter partiet kom Lars i kommentatorlokalet og viste de flotte varianter. Jakob Vang Glud havde problemer med Rosenkilde, men til sidst lykkedes det ham at hive det hele point hjem. GM Høis sejr så også stilren ud.
 
Ærgerligt var det at Johnny Veng tabte til GM Smirin. Længe stod Johnny super godt, men efter tidnøden slap kræfterne op, og det lykkedes ikke Johnny at modstå israelerens pres.
 
De bedste svenskere viste også tænder. Hector vandt med nogen besvær over Jacob Hoyer, medens Tiger Hillarp-Persson vandt i den helt store stil! Begge er med i toppen med 3 points.
 
Jeg tæller nu 9 danskere med maksimum 3 points, så i morgendagens 4 runde vil vi se mange danske på topbrætterne. Først i 5 runde kan vi dog forvente at Stormestrene begynder at møde hinanden.
 
De øvrige udenlandske Stormestre i toppen vandt alle uden det store besvær.
 
Per Andreasen.

DHTML Menu By Milonic JavaScript