Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

Runderapport: 9. runde

28-07-2014 20:05

 

GM Allan Stig Rasmussen vandt et fint parti i dag. Efter partiet gav han os kommentarer i kommentatorlokalet, og han forklarede, at da Hvid undlod hurtigt at slå på d5 med dronningen, var løbet kørt.
I topopgøret havde GM Jones hvid mod GM Bu. Det så ud som om, at sort hurtigt fik udlignet spillet, men Jones pressede for hårdt i en stilling, hvor han skulle have affundet sig med remis, og det lykkedes Bu at vinde et meget fint slutspil. Bu har nu 8½ af 9, så turneringssejren er vel sikker. Han må have bedst korrektion.
GM Matlakov spillede også et fint parti mod GM Timman. Sidstnævnte blev udspillet!
GM Negi vandt et meget fint parti mod GM Edouard. Vi kiggede meget på det parti i kommentatorlokalet, og Marie Frank foreslog 24. h4! som et forbedringsforslag og tilsyneladende med gevinst. Det troede vi længe på, men et par timer senere kom så en anden pige, nemlig Ellen Fredericia på besøg, og hun foreslog straks 24. h4 Lxa2+! og intet er klart.
Ellen Fredericia
 
Det træk havde vi overhovedet ikke set på, vi havde alene øjnede stift rettede mod den sorte konge! I fortsættelsen lykkedes det dog Negi at vinde i fin stil.
Tyskeren FM Schröder fortsætter sit fine spil, og i dag gik det ud over den franske GM Cornette. En overbevisende sejr til den unge tysker.
Unge norske Johannes Haug spillede alt for sorgløst mod GM Ramirez, og han blev straffet på det groveste!
Martin Haubro havde chancen for en IM-norm ved gevinst mod IM Jovanka Houska. Vi mente, at Martin stod bedst hele vejen, men omkring tidnøden fejlede han, og det var nu sikkert kun remis. I fortsættelsen satsede han for hårdt og måtte ned. Et bittert nederlag, men det ændrer jo ikke ved, at Martin gang på gang spiller lige op med både IMere og GMere. Resultaterne skal nok komme!
GM Schandorff havde en meget svær opgave som sort mod turneringens højest ratede GM Moiseenko. Jeg synes, at vores mand spillede et fremragende parti, og op mod tidnøden tabte ukraineren en bonde, og han var presset helt i bund. Omkring træk 40 troede jeg, at Lars ville vinde partiet, men ukraineren forsvarede sig sejt, og det lykkedes desværre ikke for Lars at vinde partiet. Vi fandt ikke ud af, hvor han spillede forkert, eller om han overhovedet spillede forkert. Vi ved ikke, om partiet var vundet på noget tidspunkt. Hvis jeg skal give et bud, så tror jeg at 56. -, f4? var en forkert plan.
 
I kommentatorlokalet så vi på en plan med d5-d4 – den sorte konge ind på d5 og derefter fremad med bønderne på kongefløjen, h5, g5 og så forsøge et gennembrud. Det må være chancerigt!
GM Tiger Hillarp-Persson spillede et flot parti og vandt et fint parti over franske IM Roser.

 

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript