Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

Runderapport: 8. runde

27-07-2014 19:08

 

8. runde
Desværre måtte vores bedste mand ned i dag. GM Allan Stig Rasmussen kom til at stå lidt passivt efter åbningen som hvid mod GM Rodshtein. I midtspillet blev partiet skærpet, og pludselig opstod en vild stilling, som var næsten umulig at vurdere. Det kan let være, at der var et eller andet afgørende for en af parterne lige før tidnøden. Det var vores fornemmelse, at israeleren havde styr på det efter tidnøden, og han hev stikket hjem.
GM Schandorff vandt med et smart trick over Martin Haubro. Jeg var dog ikke imponeret af stormesterens åbningsspil, og det var min fornemmelse, at Martin stod lidt bedre de første 24-25 træk.
GM Kristiansen vandt meget let, mens GM Høi måtte nøjes med remis
I toppartiet vandt GM Bu igen et tårnslutspil, denne gang imod favoritten GM Moiseenko. Det så let ud!
GM Jones vandt over GM Maier efter at sidstnævnte hoppede i en skoleskak-fælde. Jones eksekverede meget fornemt!
De svenske stormestre havde også en elendig dag. Hector måtte ned efter lang og sej kamp mod Timman, og Semcesen blev overspillet af en meget stærkt spillende Rapport. Det så ganske imponerende ud. Hillarp-Persson stod længe virkelig godt, men modstanderen, tyske Englert, forsvarede sig godt og pludselig kunne det ikke vindes. Følgende stilling fremkom efter Hvids 49 træk.

 

Her trak sort 49. -, h4?, og jeg tror, at Hvids bedste chance er at slå på h4, selv om det sikkert er remis. En meget bedre idé for tyskeren havde dog været 49. -, a4! (som foreslået af en meget veloplagt Jan Nordenbæk) hvorefter Hvid må skynde sig at spille et tårn i a-linjen med 50. Th8+ Kg7 51. Ta8 Tg4 og remis. Forsøger hvid det ”smarte” 50. Txh5 a3 51. g6 a2 52. Ta5 Ta4! og pludselig vinder Sort!

 

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript