Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

Runderapport: 5. runde

24-07-2014 19:21

Det lykkedes desværre ikke for IM Jens Ove Fries Nielsen at følge op på gårsdagens sejr. Jens Ove spillede åbningen anderledes og ikke nødvendigvis godt. Efter Hvids 4. træk så stillingen således ud:

 
Er det set før? Næppe! Jeg holder på, at Sort står bedst, men det er bare en fornemmelse! I fortsættelsen tabte/ofrede Jens Ove en bonde, men ved energisk spil lykkedes det ham alligevel at få noget spil, og i midtspillet var vi i tvivl om, hvorvidt ukrainske Moiseenko havde helt styr på det.
 
26. Sb8 blev foreslået af Jesper Thybo i kommentatorlokalet (JOFN spillede 26. Se5), og det er måske nok til en trækgentagelse. I partifortsættelsen mente jeg, at 30. Ld4 (efter 26. Se5 Ta7 27. Sc6 Td7 28. Se5 Lxe5 29. Lxe5 Tc8) var tvivlsomt. Måske Hvid i stedet skulle spille et af tårnene til 3. række. I fortsættelsen mistede Jens Ove overblikket og tabte yderligere et par bønder og desværre også partiet.
Danmarksmester Allan Stig Rasmussen spillede igen et godt parti som Sort mod en meget stærk modstander, denne gang mod GM Rapport. Det blev Caro-Kann, og Allan forsvarede sig godt, og det så ud til, at partiet var i balance hele vejen. Allan gennemgik partiet med os alle i kommentatorlokalet, og i det hele taget er det en stor gevinst for mig som kommentator – og også for publikum naturligvis – at Allan er så synlig og giver sit besyv med om alle partier. Tak for det!
Allan Stig Rasmussen besøgte Per Andreasen i kommentatorrummet.
GM Hillarp-Persson vandt et utroligt spændende parti mod unge Martin Haubro. Undervejs stod de begge til gevinst, og jeg generer ikke nogen ved at konstatere, at partiet langt fra var fejlfrit. ”Tigeren” gennemgik partiet med os i kommentatorlokalet, og på pædagogisk vis fortalte han om åbningen og de mange finesser, der findes i hans egen Modern med 4. -, a6! Der var meget at komme efter for den lærelystne, og så var det helt gratis. Tak for det!
Tiger Hillarp Persson demonstrerede sit gevinstparti.
Også den unge norske stjerne IM Aryan Tari var på scenen og fortalte om sit korte med interessante parti mod den unge amerikanske stormester Ramirez. Godt klaret Aryan!
På topbordet mente jeg længe, at stormesteropgøret mellem Negi og Bu var ret lige – måske stod Hvid lidt bedre. Pludselig ofrede inderen en officer på a6, og det var ret uklart, hvordan han ville følge op på det. Han fandt ikke noget godt og tabte, og dermed er Bu alene om at have vundet alle fem partier!
Lidt længere nede i tabellen bemærkede man, at unge Martin Percivaldi vandt over stærke Jakob Aabling, og det så oven i købet stilrent ud! Det bliver spændende at se, om Martin kan holde stilen.
Derudover var der de sædvanlige favoritsejre i toppen.

 

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript