Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

Sidste chance for at være med i Politikens store skakquiz

23-07-2014 17:44

I dag er sidste chance for at deltage i Politikens bagsides store quiz om Politiken Cup i skak. En særdeles vanskelig quiz, hvor du i hvert fald er nødt til at bruge google, hvis du vil vinde. Men det gør heller ikke noget, for det er tilladt at bruge google.

Du kan hente dagens Politiken i de mange stativer, der står rundt omrking på Konventum.

Et smukt skakspil er sat på højkant til den, der får flest rigtige svar. Svarene skal indsendes senest i dag til bagsiden@pol.dk

Spørgsmålene lyder:

1) Verdensmester Magnus Carlsen er i øjeblikket den ubetinget stærkeste spiller i verden. Undervejs til den placering var han selvfølgelig med i Politiken Cup - hvor han sikkert lærte en masse, ja måske er det ligefrem vores skyld, at han blev så god?! Nåh, det kan man altså kun gisne om. Spørgsmålet er: Hvor mange gange har Magnus Carlsen været med i Politiken Cup og hvornår?

2) Den hidtil yngste vinder af Politiken Cup var kun 16 år. Han er også med i år. Hvad er hans navn?

3) Fem tidligere deltagere i Politiken Cup har spillet klassiske VM-matcher - altså sådan rigtigt om verdensmesterskabet. Hvem er der tale om?

4) Svenske Jonny Hector er kendt for sin vilde kompromisløse angrebsskak. Han er også kendt for altid at spille godt i Politiken Cup. Hvor mange gange har Jonny Hector været med i Politiken Cup?

5) Vi bliver ved populære Hector. På et tidspunkt måtte han trække sig midt i en turnering, men med en rigtig begrundelse. Hvilken? Og nu vi er i gang: Hvor mange gange har han vundet turneringen (på deling)?

6) To danskere er kommet helt til tops i turneringen og vundet udelt. Vi skal bruge navne og årstal.

7) Et er det "rigtige" verdensmesterskab, som Carlsen sidder på lige nu. Men der er jo også titler som juniorverdensmester, korrespondanceverdensmester osv. En sådan "kategori"-verdensmester var med i Politiken Cup 2013. Hvem var det?

8) Den berygtede Viktor "Den Skrækkelige" Korchnoi har været med to gange - den ene gang bankede han i øvrigt Politikens skakredaktør. Hvilke to år var Korchnoi på færde i Politiken Cup?

9) Hvornår spillede Magnus Carlsen sidst et klassisk ratet parti mod en dansker? Og hvordan gik det?

10) I forbindelse med Magnus Carlsens deltagelse spillede han en simultan i Skovlunde. Han vandt 14-2 på 1 time og 45 minutter. Han tabte dog to partier. Til hvem?

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript