Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

När Bent mötte Boris och sista dansen med Lizzie

23-07-2014 11:11

I aften er der grund til at spidse ører af to grunde, når der holdes foredrag i kommentatorlokalet. For det første holder skakjournalisten Lars Grahn foredrag på skånsk, og for det andet fortæller han om sin nyudgivelse, der på dansk vel hedder "Da Bent mødte Boris og sidste dans med Lizzie". Bogen er et fortræffeligt bidrag til forståelsen af, hvad der skete dengang i 1968 på skakbrættet - og uden for - i kandidatsemifinalen mellem Bent Larsen og Boris Spasskij. Matchens partier er kommenteret kompetent af verdensmesteren Magnus Carlsens danske træner Peter Heine Nielsen.

På billedet ses Lars Grahn under bogpræsentationen uden for Palæ Bar i København. Den holdt han samtidig med åbningen af Copenhagen Jazz Festival. Mange skakspillere kiggede forbi Palæ og købte bogen. Lars Grahn havde 20 eksemplarer med i rygsækken, og de blev alle solgt denne strålende solskinsdag i det indre København.

Her i Helsingør kan Lars Grahns bog købes for 140 kroner i Dansk Skaksalg, der holder åbent hver dag i C13 (Glassalen), ligesom bogen kan købes, mens foredraget står på. Lars Grahn har med garanti ikke noget imod at dedikere et eksemplar, såfremt dette måtte ønskes. 

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript