Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Online bestilling af værelser

Runderapport: 2. runde

22-07-2014 16:20

 

Heller ikke i 2. runde var der overraskelser i toppen af tabellen, men det var bestemt tæt på. Christian Eriksson havde hvid mod GM Rapport, og det så ud som om han havde rigtig godt fat i den unge ungarske stormester. Vi kiggede noget på stillingen efter 32. -, Kd8.
 
Her mente vi, at Hvid stod overvældende med mange spændende muligheder. Vi kiggede mest på 33. Tdc2! med planen Tc7 eller måske Ld2 (Jan Nordenbæk). Det så livsfarligt ud for Sort. Ja, faktisk fandt vi ikke noget forsvar. I stedet spillede Christian 33. Sc5, og Sort fik en lettende afbytning, og i tidnøden gik Christian desværre forkert. Ved frokosten efter partiet kom jeg til at sidde sammen med den sympatiske ungarer, og han var også af den opfattelse, at han havde spillet elendigt og stod helt til tab! De gode er altid heldige. Sådan er det jo bare.
Lidt længere tilbage mødte unge Martin Percivaldi den hollandske legende GM Timman. Martin spillede åbningen lidt upræcist og kom til at stå trykket. Timman fik et gevaldigt angreb, men Martin forsvarede sig sejt og slæbte det over i et slutspil, hvor han havde en kvalitet mere, men med et par bønder for lidt. Jeg tror, at Martin havde visse chancer for remis, men det var svært at finde ud af, hvor han spillede forkert.
 
Jeg tror, at 52. -, Dc1? er forkert. En bedre chance var at prøve at holde slutspillet efter 52. -, De5+. Det er i hvert fald ikke enkelt at vinde for Hvid.
I de øvrige topopgør i Konferencesalen var der sikre sejre til stormestrene. På LIVE 2 var den største overraskelse, at Morten Andersen med de sorte brikker holdt remis mod GM Smerdon. Undervejs mente jeg oven i købet, at Morten Andersen stod bedst - måske endda til gevinst. Han spillede i hvert fald mange fine træk undervejs.
De fire danske stormestre vandt alle, og vi kan derfor snart forvente at se dem dukke op på LIVE 1, hvis ikke i 3. runde i dag, så i 4. runde i morgen. Vi kiggede lidt på GM Schandorffs gevinst mod unge Jesper Thybo. Vi syntes, at Jesper forsvarede sig godt. Omkring træk 23-24 troede vi egentlig, at han havde styr på det. Vi fandt aldrig ud af, hvor han spillede forkert, men 26. -, f5 så ikke rigtigt ud.

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript