Externe links

Lars Grahn blog
NetAvisen (norsk)
SchackSnack
Foelg partierne live paa din android smartphone: Live Chess App

Spillested

Konventum Helsingør
 Gl. Hellebækvej 70 
3000 Helsingør

Yderligere information her

Med sin unikke placering midt mellem skov og strand er spillestedet en attraktion
i sig selv! 

Enkeltværelse:
Inkl. morgenbuffet: 640 kr.
Inkl. fuldpension: 970 kr.

2 sengs værelse:
Inkl. morgenbuffet: 820 kr.
Inkl. fuldpension: 1460 kr.

Måltidsbilletter kan købes til 175 kr./stk.

Gå til online booking her

Runderapport 9.runde

03-08-2013 20:17
Desværre var der i dag ikke forbindelse til internettet på LO skolen. Det betød at vi så ikke var LIVE i dag. Her på skolen lavede man en nødløsning, således at vi kørt som sædvanlig. Jeg har så heller ikke nu efter runden på mit værelse adgang til partierne, så mit referat bliver kort.
 
Dagens første meget glædelige nyhed var, at IM Jakob Vang Glud lavede sin 2. stormesternorm med en remis mod den polske GM Bulski. Et stort tillykke til Jakob! 
 
Jakob Vang Glud scorede en GM-norm
 
De andre 2 normkandidater kiksede begge i dag. Unge norske Stuvik Holm skulle vinde over FM Carstensen og det lykkedes ikke, men remis. Svenskeren Lindgren skulle vinde over IM Bekker-Jensen, og det lykkedes heller ikke, Simon vandt!
 
Ellers var det en super god dag for danskerne i toppen. 
 
GM Sune fik remis i en vanskelig stilling mod GM Timman og GM Schandorff fik ligeledes remis mod den stærke GM Erenburg. Gennem hele partiet pressede Lars, men det var sikkert aldrig over remis grænsen.
 
IM Mads Andersen vandt overraskende over den unge og sympatiske svenske Stormester Nils Grandelius da denne fejlede grumt, han havde sikkert overset Db1xb6! Hvid får alt for meget materiale for Dronningen. Efter partiet demonstrerede Mads de mange fine finesser i partiet for et talstærkt publikum!
 
IM Mads Andersen – GM Nils Grandelius
 
I toppen vandt GM Brunello overraskende over GM Cheparinov i et vanvittigt spændende parti som vi brugte meget tid på. Vores opfattelse var at hvid hele partiet stod bedst. Også GM Negi vandt et meget flot parti med de sorte brikker over GM Melkumyan. I kommentatorlokalet kunne jeg bestemt ikke lide at hvid byttede den sorte Dronning af på b4, - i stedet ville jeg hellere spille Løberen tilbage fra f3 til e2 med fin hvid stilling.
 
Kvindelandstræner Thomas Schou-Moldt var kommet helt op på bord 11, og dermed fået adgang til hellige haller i konferencesalen! ;-) Han mødte den franske GM Maze. Thomas ofrede helt umotiveret en kvalitet på c3, godt nok fik franskmanden et par dårlige bønder, men der var ikke nok for kvaliteten. I fortsættelsen spillede franskmanden unøjagtigt og Thomas fik mange chancer, men til sidst gik han galt og måtte ned efter heroisk kamp!
 
GM Edouard vandt en sikker sejr over GM Hector, og dermed var det desværre en rigtig skidt dag for vores svenske venner i toppen af turneringen.
 
Sandi Stojanovski overraskede igen, denne gang med en sejr over den belgiske IM Sorrs. Mon ikke Sandi må ligge på IM norm kurs inden sidste runde??
 
GM Allan Stig vandt et vildt parti mod FM Martin Matthiesen, et parti hvor alt kunne ske, og hvor det undervejs så ud som om pointet kunne gå til begge sider.
 
FM Teplyi havde efter en ret elendig turnering spillet sig frem til konferencesalen, og her holdt han ubesværet remis mod GM Halkias!

Program


Poltiken Cup 2013

Online betaling

Betal indskuddet online

Betaling

SponsorerDHTML Menu By Milonic JavaScript